Claudy – Magneet (presskit)

Biografie Claudy

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Neder- landstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje ‘Hier En Nu’ van Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie re- sultaat. Daarbij mocht Claudy in de zomer van 2022 op het mainstage het festival ‘Festiek Etiek’ openen, zong in de voorstelling ‘We Lusse Ze Gruun’ in de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens én was zij te bewonderen op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won. Boven- dien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg).

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 is Claudy jurylid bij de kunstbende en heeft een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg en dit met een eigen samengestelde (uitverkochte) show, in de studiozaal, afgesloten. Verder heeft Claudy als ongekend talent op o.a. radio Veronica, radio NPO2 bij Giel Beelen en Omroep Brabant, gespeeld.

 

Magneet – waar gaat het over?

De single ‘Magneet’ gaat over verliefd worden, aantrekkingskracht en dat je op de momenten dat je het niet verwacht, het juist gebeurt!

Het is een catchy, frisse, moderne popsong met wat Latijns-Amerikaanse invloeden, dat ervoor zorgt dat je niet stil kunt zitten en je in de goede mood brengt!

WAV bestand 16bit downloaden

https://claudymusic.nl/wp-content/uploads/2023/03/CLAUDY-MAGNEET-NJ-MASTER-16-BIT-.wav

Socials

https://www.instagram.com/claudymusic/?hl=nl

https://www.facebook.com/claudymusiccreator/

https://www.youtube.com/channel/UCqoTV2r7PuQOOEfRzndK1Kw

Website

https://www.claudymusic.nl

Spotify