De gloednieuwe EP ‘Horizon’ is eindelijk gereleased! En wat ben ik er trots op! Met heel veel dank aan mijn donateurs, want zonder de crowdfunding was dit nooit gelukt!
De EP is zowel digitaal als fysiek te verkrijgen. Via het kopje ‘shop’ kun je hem bestellen voor maar liefst 10,00 euro! 🙂

De liedjes zijn geïnspireerd op de corona tijd en hebben een positieve boodschap. Positiviteit brengt ons verder en daarbij vind ik het belangrijk om mensen te inspireren en een hart onder de riem te steken. De liedjes zijn de afgelopen maanden gefaseerd uitgebracht en de laatste single is vrijdag 4 februari j.l. gereleased. Dit maakt de EP ‘Horizon’ compleet met maar liefst vier zelf geschreven liedjes.

Afgelopen jaar ben ik, naar aanleiding van mijn eerste single ‘Horizon’, bij Giel Beelen uitgenodigd om te komen spelen op radio NPO2 en heb daar verschillende liedjes van de EP ten gehore gebracht, al dan niet met orkestband. De reacties daarop waren overweldigend.

Jullie gaan nog veel meer van mij horen!

Liefs, Claudy