Claudy – Koers (presskit)

Biografie Claudy

De Tilburgse Claudy is een singer-songwriter met een geheel eigen kenmerkende stijl. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen, recht uit het hart en met een zachte ‘g’.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje ‘Hier En Nu’ van Nick en Simon en mocht zij een bijdrage leveren aan het eindresultaat. Ook mocht Claudy in de zomer van 2022  het festival ‘Festiek Etiek’ openen op het hoofdpodium, zong in de voorstelling ‘We Lusse Ze Gruun’ in de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens, was zij te bewonderen op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij won. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). 

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 was zij jurylid bij de kunstbende en heeft een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg met als afsluiter een eigen samengestelde (uitverkochte) show.  Verder heeft Claudy als ongekend talent op o.a. radio Veronica, radio NPO2 bij Giel Beelen en Omroep Brabant, gespeeld.  Een veelzijdige zangeres, muzikant die intussen ook al een behoorlijke collectie eigen liedjes heeft uitgebracht.

Koers – Waar gaat het over?
Dit liedje gaat over welke kant een relatie op kan gaan. Als de roze wolk is verdwenen, kies je er dan voor om te vechten voor je relatie of scheiden de wegen?

WAV bestand 16bit downloaden

Socials

https://www.claudymusic.nl

https://www.instagram.com/claudymusic/?hl=nl

https://www.facebook.com/claudymusiccreator/

https://www.youtube.com/channel/UCqoTV2r7PuQOOEfRzndK1Kw

@claudy.music.creator

Spotify