Selecteer een pagina

Claudy Music

Claudy heeft als ongekend talent een muzikaal traject bij Theaters Tilburg gevolgd en dit in september ’20 met een veelbelovend optreden in de studiozaal afgesloten.

Claudy Music

Claudy heeft middels crowdfunding de mogelijkheid tot het maken van een EP die in de zomer 2021 uitkomt!

Hoofdsponsors

Claudy Music

Claudy zingt mee in het liedje ‘Hier En Nu’ van Nick en Simon en is te zien in de bijbehorende videoclip.

Bio

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze heeft altijd een passie voor muziek gehad en schrijft persoonlijke luisterliedjes. Ze schrijft Nederlandstalige teksten die recht uit haar hart komen. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Slechts gewapend met een akoestische gitaar en haar warme stemgeluid brengt ze haar liedjes solo ten gehore.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje ‘Hier En Nu’ van Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij stond Claudy eind december 2019 in de voorstelling ‘We Lusse Ze Gruun’ in de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens. Ook op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won, was zij te bewonderen. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). Tot slot is Claudy jurylid bij de kunstbende Noord-Brabant 2020.

 

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 heeft Claudy een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg en dit met een eigen samengestelde (uitverkochte) show, in de studiozaal, afgesloten.

 Verder volgde ze workshops bij onder andere Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Tim Akkerman (ex zanger Di-rect) en heeft Claudy als ongekend talent op radio Veronica mogen spelen, in het radioprogramma ‘Muziek & zo’ van Eefke Boelhouwers op Omroep Brabant en op KRO NCRV radio.

 

Luister naar Claudy op Spotify

Agenda

}

N.v.t.

N.v.t.

Er staan nog geen optredens gepland

 

Nieuws

Kerstdiner optreden EVE Tilburg

Wat een prachtig initiatief van de wereldberoemde Tilburger Vittorio. Hij kent als geen ander het eenzame (kerst)gevoel. Via een mensensmokkelaar kwam Vittorio in 1991 in Amsterdam terecht. Zijn eerste kennismaking in Nederland was er eentje met zwervers rond een ton...

 

Contact