Selecteer een pagina

Claudy Music

Claudy heeft als ongekend talent een muzikaal traject bij Theaters Tilburg gevolgd en dit in september ’20 met een veelbelovend optreden in de studiozaal afgesloten.

Claudy Music

EP ‘Horizon’ bestaat uit 4 Nederlanstalige popliedjes is nu overal te beluisteren en te verkrijgen via het kopje ‘shop’!  

Met dank aan alle donateurs van de crowdfunding!

Hoofdsponsors

Claudy Music

Claudy heeft haar catchy, popsingle ‘Horizon’ ten gehore gebracht bij Giel Beelen op radio NPO2. 

Bio

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje Hier En Nuvan Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij mocht Claudy in de zomer van 2022 op het mainstage het festival ‘Festiek Etiek’ openen, zong in de voorstelling We Lusse Ze Gruunin de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens én was zij te bewonderen op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). 

 

 

 

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 is Claudy jurylid bij de kunstbende en heeft een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg en dit met een eigen samengestelde (uitverkochte) show, in de studiozaal, afgesloten. Verder heeft Claudy als ongekend talent op o.a. radio Veronica, radio NPO2 bij Giel Beelen en Omroep Brabant, gespeeld.

Luister naar Claudy op Spotify

Agenda

}

Donderdag 1 december 20.00u

Eethuys 20, Tilburg

Gratis

Winteredition live music Eethuys 20

In restaurant ‘Het Eethuys’ aan de piushaven zullen singer-songwriters Spencer, Claudy & Nisan de muzikale avond vullen.

 

}

Zaterdag 3 december 20.00u

Proeflokaal tweebrouwers, St. Michielsgestel

Gratis

Live muziek bij proeflokaal ‘Tweebrouwers’

In het eetcafe van proeflokaal ‘tweebrouwers’ zal Claudy 2 x 45 minuten spelen. 

}

Donderdag 8 december 20.00u

Theater De Boemel, spoorzone (Tilburg)

Gratis

Kersteditie bij Theater De Boemel

Tijdens de kersteditie bij Theater De Boemel, zullen diverse acts optreden op het hoofdpodium. Het zal een bruisende muzikale avond worden met lokale singer-songwriters, zangers, zangeressen en bands. 

Nieuws

Groot artikel in Brabants Dagblad rondom EP ‘Horizon’

Mijn nieuwe EP 'Horizon' met vier eigen geschreven popliedjes is nog geen 2 weken geleden uitgebracht en er verschijnt een groot artikel van 2 pagina's in het Brabants Dagblad! klik hier: Ik heb hiervoor een uitgebreid interview gehad en een fotoshoot, waarin ik...

 

Contact