Selecteer een pagina

Claudy Music

Claudy heeft als ongekend talent een muzikaal traject bij Theaters Tilburg gevolgd en dit in september ’20 met een veelbelovend optreden in de studiozaal afgesloten.

Claudy Music

EP ‘Horizon’ bestaat uit 4 Nederlanstalige popliedjes is nu overal te beluisteren en te verkrijgen via het kopje ‘shop’!  

Met dank aan alle donateurs van de crowdfunding!

Hoofdsponsors

Claudy Music

Claudy heeft haar catchy, popsingle ‘Horizon’ ten gehore gebracht bij Giel Beelen op radio NPO2. 

Bio

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje Hier En Nuvan Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij mocht Claudy in de zomer van 2022 op het mainstage het festival ‘Festiek Etiek’ openen, zong in de voorstelling We Lusse Ze Gruunin de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens én was zij te bewonderen op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). 

 

 

 

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 is Claudy jurylid bij de kunstbende en heeft een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg en dit met een eigen samengestelde (uitverkochte) show, in de studiozaal, afgesloten. Verder heeft Claudy als ongekend talent op o.a. radio Veronica, radio NPO2 bij Giel Beelen en Omroep Brabant, gespeeld.

Luister naar Claudy op Spotify

Agenda

}

Donderdag 16 maart, 20.00u

Paradox, Tilburg

3,00 euro entree

Sience Café

De natuur is de beste architect: ze zit vol ideeën die wij mensen kunnen afkijken. Dat is de kern van biomimicry, de wetenschap van het nabootsen van de beste biologische ideeën om menselijke problemen op te lossen. Het bekendste voorbeeld van biomimicry is misschien wel klittenband, bedacht door een Zwitserse uitvinder die zich erover verbaasde hoe goed de bolletjes van de klitplant in de vacht van zijn hond bleven hangen. Onder de microscoop zag hij de kleine haakjes aan de bolletjes en ontwikkelde zo het inmiddels fameuze sluitingssysteem.

Donderdagavond 16 maart is Mauro Gallo, lector Biomimicry bij InHolland Delft, te gast bij het Science Café Tilburg. Hij onderzoekt hoe biomimicry ons kan helpen bij het opbouwen van een duurzamere toekomst, met name op het gebied van voeding en mobiliteit.

Zoals altijd zal WiWa de avond openen met een toepasselijk zelfgeschreven nummer. Claudy speelt tussendoor ook haar liedjes. Journalist Ward Deckers leidt de avond in goede banen en zal uw vragen voorleggen aan de spreker.

}

Zaterdag 25 maart 21.00u

't kapelleke, Limburg

5,00 euro

Single release ‘Magneet’

De nieuwe single ‘Magneet’ gaat vrijdag 24 maart de lucht in en de releaseparty vindt plaats bij ‘t kapelleke in het zuiden van het land, te Afferden.

}

Donderdag 30 maart 20.30u

Café station zuid, Den Bosch

Gratis

Spencer & friends

Muzikant Spencer Latumahina nodigt verschillende lokale talenten uit om mee te spelen in cafe station zuid in Den Bosch. Iedereen speelt akoestisch 4 (eigen) liedjes.

}

Vrijdag 7 april 20.30u

Kim's kroeg, Tilburg

Gratis

Literaire thema avond

De thema’s ‘Dood, liefde, kosmos, natuur, wij en de wereld’ worden besproken en aan het licht gebracht. Tussendoor zal de avond muzikaal worden omlijst door singer-songwriter ‘Claudy’ die deze thema’s heeft verwerkt in haar liedjes.

}

Maandag 10 april 15.00u

Heyhoef, Tilburg

12,50 euro

Heyhoef coolvibes concert

Claudy mag het voorpgramma verzorgen van de band ‘Matthews Southern Comfort’.

Nieuws

Groot artikel in Brabants Dagblad rondom EP ‘Horizon’

Mijn nieuwe EP 'Horizon' met vier eigen geschreven popliedjes is nog geen 2 weken geleden uitgebracht en er verschijnt een groot artikel van 2 pagina's in het Brabants Dagblad! klik hier: Ik heb hiervoor een uitgebreid interview gehad en een fotoshoot, waarin ik...

 

Contact