Selecteer een pagina

Claudy Music

Claudy heeft als ongekend talent een muzikaal traject bij Theaters Tilburg gevolgd en dit in september ’20 met een veelbelovend optreden in de studiozaal afgesloten.

Claudy Music

EP ‘Horizon’ bestaat uit 4 Nederlanstalige popliedjes is nu overal te beluisteren en te verkrijgen via het kopje ‘shop’!  

Met dank aan alle donateurs van de crowdfunding!

Hoofdsponsors

Claudy Music

Claudy heeft haar catchy, popsingle ‘Horizon’ ten gehore gebracht bij Giel Beelen op radio NPO2. 

Bio

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje Hier En Nuvan Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij mocht Claudy in de zomer van 2022 op het mainstage het festival ‘Festiek Etiek’ openen, zong in de voorstelling We Lusse Ze Gruunin de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens én was zij te bewonderen op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). 

 

 

 

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 is Claudy jurylid bij de kunstbende en heeft een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg en dit met een eigen samengestelde (uitverkochte) show, in de studiozaal, afgesloten. Verder heeft Claudy als ongekend talent op o.a. radio Veronica, radio NPO2 bij Giel Beelen en Omroep Brabant, gespeeld.

Claudy op Spotify

Agenda

}

Zondag 2 juli

Schouwburg, Tilburg

Gratis

Festival Tilburg on stage

Het wordt een dag én een podium voor alle vrijetijdskunstenaars in de Gemeente Tilburg. 

}

Zaterdag 22 juli, 13.00-00.00

'T Kapelleke, Afferden

Gratis

NEW THINGS NEW!

Jeromusic boekingen organiseert op deze bijzondere dag al haar talenten op het kleinste podium van Nederland. Alle muziekstijlen komen voorbij en zowel binnen als buiten zullen de acts optreden. 

}

Zaterdag 5 augustus

Piushaven, Tilburg

Gratis

Piushaven 100 jaar

De piushaven bestaat dit jaar 100 jaar en verschillende lokale/regionale artiesten treden op. 

}

Zaterdag 12 augustus, 14.30-17.00

Grotto, Tilburg

Gratis

Grotto live

Tijdens de zomer grotto-live sessies spelen er verschillende muzikanten onder de boom.

}

Zaterdag 2 september

Oude dijk, Tilburg

Gratis

Oude dijk festival

Tijdens het festival van de oude dijk in Tilburg, treden er verschillende singer-songwriters en bandjes op.

}

Zondag 15 oktober, 15.00

Heyhoef-Backstage, Tilburg

Dieter van der Westenband

Claudy speelt als support-act bij Dieter van der Westenband en zal 30 minuten optreden.

Nieuws

Groot artikel in Brabants Dagblad rondom EP ‘Horizon’

Mijn nieuwe EP 'Horizon' met vier eigen geschreven popliedjes is nog geen 2 weken geleden uitgebracht en er verschijnt een groot artikel van 2 pagina's in het Brabants Dagblad! klik hier: Ik heb hiervoor een uitgebreid interview gehad en een fotoshoot, waarin ik...

 

Contact