Selecteer een pagina

Claudy Music

Claudy heeft als ongekend talent een muzikaal traject bij Theaters Tilburg gevolgd en dit in september ’20 met een veelbelovend optreden in de studiozaal afgesloten.

Claudy Music

EP ‘Horizon’ bestaat uit 4 Nederlanstalige popliedjes is nu overal te beluisteren en te verkrijgen via het kopje ‘shop’!  

Met dank aan alle donateurs van de crowdfunding!

Hoofdsponsors

Claudy Music

Claudy heeft haar catchy, popsingle ‘Horizon’ ten gehore gebracht bij Giel Beelen op radio NPO2. 

Bio

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje Hier En Nuvan Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij stond Claudy eind december 2019 in de voorstelling We Lusse Ze Gruunin de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens. Ook op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won, was zij te bewonderen. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). 

 

 

 

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 is Claudy jurylid bij de kunstbende en heeft een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg en dit met een eigen samengestelde (uitverkochte) show, in de studiozaal, afgesloten. Verder heeft Claudy als ongekend talent op o.a. radio Veronica, radio NPO2 bij Giel Beelen en Omroep Brabant, gespeeld.

Luister naar Claudy op Spotify

Agenda

}

vrijdag 12 augustus 18.00-19.00

Park Brakkenstein, Nijmegen

Festival Festiek Etiek

FESTIEK ETIEK is het festival waar nieuwe talenten en talenten met veel ervaring een podium krijgen die uniek is. Claudy mag het festival op vrijdag 12 augustus openen op het MainStage! Namen als Tim Knol & The Magic Strings (Strijkkwartet van Mathijs gaat door) zullen dit weekend optreden. Geniet ook van theater, dans, literatuur en er zijn ook genoeg kinderactiviteiten!

 

 

}

Donderdag 25 augustus 18.00-19.00 & 21.00-22.00

Rosalie, Tilburg

Gratis

Summer Sessions Rosalie

Live muziek en lekker eten op het terras van restaurant ‘Rosalie’. In de zomermaanden kun je elke donderdag (vanaf 18.00) genieten. Het is intiem, warm én gezellig. 

 

 

}

Zondag 28 augustus 12.00-14.00

Stadhuisplein

gratis

Tilburgse boekenmarkt ‘Boeken rond het paleis’

De vrouwelijke singer-songwriters zijn in Nederland de laatste jaren een groeiende factor van belang geworden in de muziekwereld. Vaak met interessante, ingrijpende en poëtische teksten. Dit geldt ook voor de songs van de vrouwelijke singer-songwriters uit Tilburg en omgeving.

 

 

}

Zondag 25 september 12.00-15.00

De Leijbron, Riel

gratis

Lokale omroep Goirle bestaat 50 jaar

Een 3 uur durende live uitzending met diverse artiesten vanuit wijkcentrum ‘De Leijbron’. 

 

Nieuws

Groot artikel in Brabants Dagblad rondom EP ‘Horizon’

Mijn nieuwe EP 'Horizon' met vier eigen geschreven popliedjes is nog geen 2 weken geleden uitgebracht en er verschijnt een groot artikel van 2 pagina's in het Brabants Dagblad! klik hier: Ik heb hiervoor een uitgebreid interview gehad en een fotoshoot, waarin ik...

 

Contact