Selecteer een pagina

Claudy Music

Claudy heeft als ongekend talent een muzikaal traject bij Theaters Tilburg gevolgd en dit in september ’20 met een veelbelovend optreden in de studiozaal afgesloten.

Claudy Music

EP ‘Horizon’ bestaat uit 4 Nederlanstalige popliedjes is nu overal te beluisteren en te verkrijgen via het kopje ‘shop’!  

Met dank aan alle donateurs van de crowdfunding!

Hoofdsponsors

Claudy Music

Claudy heeft haar catchy, popsingle ‘Horizon’ ten gehore gebracht bij Giel Beelen op radio NPO2. 

Bio

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje Hier En Nuvan Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij mocht Claudy in de zomer van 2022 op het mainstage het festival ‘Festiek Etiek’ openen, zong in de voorstelling We Lusse Ze Gruunin de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens én was zij te bewonderen op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). 

 

 

 

Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. In 2020 is Claudy jurylid bij de kunstbende en heeft een muzikaal traject gevolgd binnen Theaters Tilburg en dit met een eigen samengestelde (uitverkochte) show, in de studiozaal, afgesloten. Verder heeft Claudy als ongekend talent op o.a. radio Veronica, radio NPO2 bij Giel Beelen en Omroep Brabant, gespeeld.

Claudy op Spotify

Agenda

}

Zo 3 maart, 13.00-13.30

Het witte kasteel, Loon op zand

Het witte kasteel

Voor de kick-off van het nieuwe seizoen van het witte kasteel, spelen er verschillende muzikanten zondag 3 maart in dit prachtige, historische gebouw. Hierna volgen er heel het jaar door op iedere eerste zondag van de maand muziekmiddagen.

}

Zo 17 maart, 13.30-14.30

Giardino D'Italia, reeshofdijk Tilburg

Huiskamerconcert cultuur reeshof

Claudy zal een huiskamerconcert geven met zowel eigen liedjes als covers in deze prachtige huiskamer setting van Giardino D’Italia. Het restaurant wordt even omgetoverd. Lunch en dineren is mogelijk voor of na het concert.

}

Zo 17 maart, 16.00-16.30

Galerie Via Venezia, Tilburg

Expositie Via Venezia

Tijdens de expositie van de tsjechische glasartiesten Ivan jeska, vladimir zila en andere tsjechische kunstenaars, treed Claudy op in Galerie Via Venezia, te Tilburg. Deze is te vinden in de oude melkfabriek aan het Wilhelminapark 63a. Ook schilderkunst van lucebert en eugene brams zijn te bewonderen! 

Nieuws

 

Contact