Selecteer een pagina

Wat een prachtig initiatief van de wereldberoemde Tilburger Vittorio. Hij kent als geen ander het eenzame (kerst)gevoel. Via een mensensmokkelaar kwam Vittorio in 1991 in Amsterdam terecht. Zijn eerste kennismaking in Nederland was er eentje met zwervers rond een ton met vuur. De jaren erna waren in eenzaamheid gedompeld, tot hij zijn plek in Tilburg vond. Hij zag mensen samen gezellig binnen eten en hij had zwierf op straat. ,,Net als met honger weet je pas echt wat het is, als je het hebt meegemaakt.” Niemand mag zich eenzaam voelen met kerst en daarom heeft Vittorio dit mooie initiatief opgezet.

Ik werd gevraagd of ik wilde komen spelen bij het kerstdiner (eerste kerstdag) voor mensen die eenzaam zijn. Dit is absoluut een project waar ik mijn steentje aan bij wil dragen. Ik zal uiteraard ook kerstliedjes ten gehore brengen, want dat is onmisbaar op een avond als dit. Mijn optreden zal uitversterkt worden en er zal tussendoor ook gebruik worden gemaakt van orkestbanden ter afwisseling. Dit wordt een toffe avond!