Selecteer een pagina
Toen ik werd gevraagd voor de voorstelling ‘We lusse ze gruun’ twijfelde ik geen moment! Dit was immers mijn grote droom: optreden in Theaters Tilburg. De organisator van deze voorstelling zag mij een tijdje geleden in de krant staan en las dat ik heel graag wilde optreden in theaters Tilburg. Hij heeft mij uiteindelijk benaderd, hoe leuk! Ik kan haast niet wachten tot december en ga 2 liedjes ten gehore brengen. Het zal een muzikaal-theatrale terugblik op 2019 worden met verschillende Tilburgse talenten. Maak je klaar voor een heerlijke avond vol platte praot, verbale hoogstandjes, ouwe meezingers, gloednieuwe nummers, prachtige beelden en aanstekelijke muziek. Met comédienne Karin Bruers, zanger Nol Havens (VOF de Kunst) en dichter-cabaretier Frank van Pamelen. Maar ook multitalent Frans van der Meer (Ferry van de Zaande) en rasentertainer Peter Faber zijn van de partij.  Iedereen die denkt dat Tilburg niet de schôonste stad van ’t laand is: lòt ze mar koome, we lusse ze gruun! Na de show nog een afterparty…